Crypto & Blockchain

Cryptocurrency en Blockchain technologie bereiken dingen die alleen de meest enthousiaste nerds zich jaren geleden hadden kunnen voorstellen. De technologie en processen achter de systemen zijn niet eenvoudig te begrijpen Wilt u echter meer weten over cryptocurrencies? Of wilt u hierin investeren? Dan kunnen wij kunnen u hierin begeleiden en adviseren. Onze filosofie is transparantie en duidelijkheid, wij bieden hierin verschillende dienstpakketten en cursussen aan. U beheert uiteraard zelf uw investering met uw eigen wallet. Cryptobelangen is geen belegginsinstelling maar een adviesbureau dat u adviseert over de cryptocurrencies en blockchain technologie.

Cryptomarkt

Er zijn op dit moment meer als 1900 verschillende virtuele munten op de markt, de evolutie die nu plaatsvindt binnen de crypto-wereld gaat in een rap tempo. Welke virtuele munten koopt u? Wat voor functie heeft het? Hoe zit het binnen de organisatie van zo’n virtuele munt? Dit zijn slechts een paar vragen die van toepassing kunnen zijn. Wij ondersteunen u hierin en we analyseren de markt van dag tot dag, het doel is dat u zelf een goed uitgebalanceerde portfolie beheert.

Blockchain

Blockchain technologie ligt aan de basis van munteenheden zoals bijvoorbeeld de bitcoin. Een blockchain is eigenlijk een digitaal grootboek. Een van de voordelen van blockchain is dat er niet mee geknoeid kan worden. Elk blok dat aan de ketting wordt toegevoegd, heeft een harde, cryptografische verwijzing naar het vorige blok. Dit is gecodeerd, waardoor het veilig is. Om hieraan te knoeien, zou elk eerder blok vereisen dat de cryptografische puzzels opnieuw worden ontgonnen, wat onmogelijk is. Het kan o.a. gebruikt worden door individuen of bedrijven om immateriële waarden over te dragen, zoals aandelen, valuta, stemmen, octrooien of auteursrechten, evenals materiële zaken zoals goud, onroerend goed, geneesmiddelen of grondstoffen. Wat internet heeft gedaan voor communicatie zal blockchain in de toekomst doen voor vertrouwde en veilige transacties.

Waarom Investeren in cryptocurrencies en blockchaintechnologie

Als u investeert in virtuele munten, moet u rekening houden met de volatiliteit van de markt, de marktdynamiek verandert wekelijks. Omgekeerd is het als de valuta in acceptatie blijft groeien, kunnen er grote groeiwinsten worden behaald. Bitcoin koste in 2010 rond de € 0,10 cent, als je nu kijkt naar de waarde is dit bijna onvoorstelbaar. De crypto-wereld bloeit en wordt waarschijnlijk een echte gamechanger. Wanneer u uzelf afvraagt waarom zou ik in virtuele munten investeren? Dan zijn wij hier niet om u te overtuigen. Als u echter meer wilt weten over hoe deze markt werkt en over de adviesmogelijkheden dan zijn we graag bereid om u hierin te begeleiden.